Téli bakancslista

Ahogy az őszi bakancslistáról kimaradt pár, úgy sajnos a téliről is, de sebaj, legalább lesz mit pótolni idén :D S sajnosmár most látom, hogy a tavasziból is lesz, amit nem fogunk tudni teljesítani :( Ami viszont fontos: Beni kifejezetten megszerette a havat, mondjuk annyira azért neeeem, hogy hóangyalkát csináljon velem :D Kíváncsi leszek, ahogy múlnak majd az évek, akkor hogyan fog változni a bakancs listánk évszakról évszakra :)
Forrás: saját
Szerintem minden évszakra tervezek majd ilyesmiket, de az is lehet, hogy összeírok majd egy "milyen képet készíts a gyerekről mindenképpen az adott évszakban" listát is.
Forrás: saját
S nézzük mit sikerült megvalósítani a téli bakancslistáról: Első kép: szánkózás. Második: adventi koszorú (nővérem készítette nekünk). 3.: karácsonyfa díszítés. Középső sor: Mikulás vonat után találkozás a Mikulással. Adventi vásárban bolyongás apájával, illetve idő s kreativitás híján a csomagolása a karácsonyi ajándékoknak. Alsó sor: csodás fények a főtéren, instax képek fényfüzéren, illetve a karácsonyi ajándékának az új diavetítőnek a kipróbálása (szerencsére most már sokkal jobban leköti, mint 1 évvel ezelőtt :))

Forrás: saját
Első sor: Adventi naptár, fénygömbökkel játék, hóangyalka (kicsit csaltam, ez az én angyalkám :D )
Középső sor: téli kirándulás, IT-cosplay, Karácsony barátokkal már évek óta
Alsó sor: Hóember építés, Hitchcock cosplay, Karácsonyi torta

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése