Tavaszi bakancslista - és az a pici ami teljesült belőle :)

Bár nagyon szépen összeraktam a kis listámat tavaszra, kihagytam a számításból, hogy Sz.-nak éves zárás van így a 3-ból egy komplett hónap kiesett a megvalósításra. Illetve az autónk, amiben van klassz légkondi s nem sül meg benne senki, a gyerek sem, az bizony folyamatos felújításon esik át, így a hosszabb kirándulások kiestek. Pipp és Pollira pedig tényleg képtelenség jegyet kapni :( De azért remélem egyszer sikerül majd eljutni a gyerekkel.

Forrás: saját
Cserébe volt nagyon klassz névnapi party-ja a nem is olyan csöpp gyereknek, főztem májat, ami mindenkinek ízlett szerencsére :) Szerintem ez volt az első olyan húsvét, ami tényleg s igazán élvezett, tojáskereséssel, rokonlátogatással együtt. Kidekoráltuk a teraszt, meg kicsit a házat is.

Egerben sikerült meglátogatni a Stühmer cukit, ahol naaaaagyon (túl)finom sütiket ettünk, megnéztük az egri várat, ahol Benit leginkább az ágyúk kerekei kötötték le, amit szerinte lehet vezetni :) A MAcok étteremről pedig csak és kizárólag szuperlatívuszokban tudok beszélni. Nem elég, hogy volt gyerekmenü, több etetőszék, pelenkázási lehetőség, a design is iszonyat menő, és az adagok is meg maga a kaja is Huhhhhhhh, több mint finom. Viszont érdemes előre asztalt foglalni, ha valaki oda szeretne bejutni, mert (főleg nyáron, hétvégén) tuti mindig teltház lesz.

Forrás: saját
Sakura-Ünnepre már csak tesómmal meg unokaöcsémmel tudtam eljutni, meg persze Benivel. Szeretem, hogy szeret a természetben lenni. A Füvészkertbe pedig el kell együtt is mennünk majd aaaannnyira jó :) A Pálmaház is, meg minden :) Kicsit hűvös volt ugyan mikor mentünk, de a kicsik is legalább annyira élvezték, mint mi felnőttek.


Forrás: saját
Viszont cserébe az elmaradt programok helyett ültettünk virágot (mert már csak rózsaszín ibolyánk nem volt, de mamiéktól tudtunk azt is hozni :)) Illetve volt egy random poroszlói ökocentrumos látogatásunk is. Na akkor rájöttünk, hogy tényleg meg kell várni, míg Sz. kocsija elkészül, mert légkondi nélkül még nekünk felnőtteknek is kínszenvedés egy 40 perces út is, nem hogy egy 3 évesnek.

Úgyhogy én azt mondom: csináljatok minél több programot a gyerekkel, legyen az egy "szimpla" horgászat, vagy valami közeli városban egy kis fagyizás. Ezek az emlékek fogják különlegessé tenni a gyerekkorukat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése