Hosszú hétvége Billundban

A helyzet az, hogy idén még egyszer eljutunk egy kis mininyaralásra. Ami reményeink szerint nem csak a gyerekeknek lesz óriási élmény, de nekünk felnőtteknek is. Én már túráztatom most az idegeimet :D Lényeg a lényeg: szombat hajnalban irány Billund és a Legolaaaaaand :)

Az alábbi térképen azt látjátok, mik a tervek a picivel több mint nettó 3 napra. Legoland, Lego House, Legoland na meg egy kis Legoland is :D illetve van egy kis design bolt a lego House sarkán, amit mindenképp szeretnék megnézni, Beth Baun a neve azt hiszem.


Az egész utazás onnan jött, hogy szólt a barátunk van 4 repjegye mert a rokonai nem mennek, akarunk e menni. Nagy nehezen meg hánytuk vetettük a témát aztán jöhetett a repjegy átírásos mizéria. Szerintem a Ryanair ügyfèlszolgálaton 3 vagy 4 emberrel beszéltem mire valaki segíteni tudott érdemben. “Kicsit” voltam már csak ideg. Persze ennek simán mennie kellett volna online, de az nem ment sehogysem. Se telefonról, se többféle böngészőről. Kicsit aggódós, nem e sztrájkolnak majd újra, de követem az Utazómajmos csoportot ott írják ha gáz van.

A szállásunk a Lalandia Resortban lesz ami gyakorlatilag egy vizipark s egy elég menő apartman lesz a miénk a 3 napra. A recepción pedig tudunk majd lockert bérelni, így gyakorlatilag bevethetjük magunkat a lehető leghamarabb Legolandbe. 9-kor landolunk, 10-kor nyit a park s most online volt egy olyan lehetőség hogy egy napijegy áráért unlimited passt kapsz. Így nem kell azon gondolkodni mikorra kell napijegy mikor vegyük online vagy kuponnal (ezúton is kösziiii Gina).

Ez pedig egy lista így hogy már 90%-ban szobatiszta a gyerek, hogy mit is vigyünk magunkkal a nagy útra. Azt hiszem, mindent felírtam, így összerakni is könnyebb a cuccokat. Az egyetlen "neccesebb", hogy hajnal 4-kor indulunk itthonról. De remélem az, hogy együtt leszünk barátokkal, meg jön a nénikéje is majd segít a hangulatán. Illetve remélem a repülőn azért fog picikét aludni.

Ez pedig itt maga a Legoland térképe. Elvileg 5 olyan dolog van amire nem ülhet fel mert még kicsi. Hát kíváncsi leszek, hogy mi lesz a végén, mennyire mer majd jönni velünk, vagy csak beszabadulunk DuploLandbe aztán ott játszunk egész nap, míg az apjával majd felváltva kipróbáljuk a hullámvasutakat :D


A Facebookon látható pakolási szisztémát pedig még anno Youtuberól lestem el s túl jófej leszek, megosztom veletek is. :D  Az egyik bőröndben gyakorlatilag 3unk ruhája elfér, míg a másikban a "miegymás" a hátiban pedig az elektronikai kütyük. Illetve Beninek a pici Kankenjében a játékai vannak.

Legkirályabb pakolás








1 megjegyzés:

ebbiegabor írta...

Habanero Pepper - KHIRILL LOO - KIRILL LOO - KIRILL LOO
habanero pepper - kirill-kondrashin KHIRILL LOO The Habanero Pepper is one of those varieties of chili pepper that is 카지노 considered very popular in

Megjegyzés küldése