La Mome BABAbörze és Sunday Brunch

Szeretettel várunk benneteket az első La Mome BABAbörzére!

Ha szeretnél csodálatos, igényes, nagyon szép állapotban lévő ruhákat vásárolni, vagy épp ezektől a ruháktól megválni, akkor ott a helyed május 8-án vasárnap a Symbolban!

Sőt, nem csak egy szuper börzén vehetsz részt ez alkalommal, hiszen a börze időpontját a híres Symbol családi vasárnapjára terveztük, ahol a család is jól érezheti magát, amíg te vásárolsz! ;)

12 és 16 óra között gyerekprogramokkal, megújult játszószínpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával, Macikutyával és Picicicával várja a gyerekeket a Symbol Budapest, amíg ti a korlátlan büféebédet fogyasztjátok el.

A büféebéd ára 4.800 forint, melyből 10% kedvezményre jogosult minden La Mome kártyát felmutató család.

Ha csak vásárolni és ebédelni érkezel, nem kell regisztrálnod, egyszerűen csak nyomj fent az "ott leszek" gombra, és várunk szeretettel!

Ha szeretnél asztalt bérelni, és megválni gyereke(i)d kinőtt dolgaitól, akkor kérünk regisztrálj a következő linken:
http://lamome.hu/esemenyek/?action=evrplusegister&event_id=10

Az asztalbérlés díja 3.000 Ft/asztal.
Természetesen több mamival is összeállhatsz, hogy a költségek kedvezőbbek legyenek, ám kérünk figyelj, hogy csak is kiváló állapotban lévő, tiszta, igényes ruhát hozz el az eseményre.

Várunk benneteket május 8-án 10:00-14:00 óra között!


Forrás: LaMome.hu
Mivel is kezdhetnék el egy olyan blogot, ami leginkább gyerek témákkal fog foglalkozni, mint a nem olyan sokára megrendezésre kerülő LaMome Bababörzével. Ezek a baba-mama vásárok mindig jópofák s tegnap ahogy szembejött velem maga az event, egyből felkeltette az érdeklődésemet. Főleg azért, mert vásároltam már én is Beninek csodaszép állapotban lévő használt ruhákat kb negyedáron, szóval ez a része egyáltalán nem áll messze tőlem.

Sőt mióta a kispocok megszületett, nyilván egyre több babás téma kerül szóba, s arra gondoltam, ezt jó lenne egy blogban összegyűjteni.

A leginkább azt sajnálom, hogy az igazán jó babás programok egyelőre csak a fővárosban vannak, de nagyon reménykedem, hogy lassan de biztosan bekúsznak majd a vidéki életbe is.

Azt nem tudom milyen sűrűn lesznek bejegyzések, az elején még biztosan, hiszen visz a lendület, de remélem ez majd megmarad a továbbiakban is. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése