Milestone cards

Első termék, amit szerintem minden babás anyuka "jó" ha ismer, az a Milestone cég babakártyái. Egyrészt irtó cuki figurákkal lehet megörökíteni a babák legfontosabb mérföldköveit, másrészt könnyebb így utólag a babakönyvet feltölteni. Magamból kiindulva, Beni babakönyvét majd egyszer ha sok időm lesz két nap alatt megcsinálom tökéletesre, nem pedig akkor írok bele, amikor történik valami fontos. Ahhoz ebben a felgyorsult világban túl lusta vagyok. Többek közt azért is praktikusak ezek a kártyák, mert ma már gyakorlatilag mindenkinek ott az okostelefon a kezében s nem tart semeddig lekapni a gyereket egy-egy kártyával.

Forrás: milestonecards.hu
Maga a Milestone brand egy holland anyuka, Gemma Broekhuis fejéből pattant ki, amikor a kisfia első átfordulását szerette volna megörökíteni. Egy papírlapra ráírta a dátumot és az eseményt s lefotózta vele Mikkelt. Később több ilyen fecni követte az elsőt: amikor először átaludta az éjszakát, elkezdett mászni, vagy éppen az első szilárd ételét kóstolta meg. Miután rájött, milyen hasznosak is ezek a képek, hiszen az emberi elme könnyen felejt, úgy döntöttöt brandet alapít.

Forrás: milestonecards.hu
Az első csomag Milestone babakártyák 2012 májusában kerültek a boltok polcaira. 12 nyelven 37 országban kezdték árulni őket, s a fiatal szülők körében hamar népszerű lett. Akár babaváró bulira is lehet kedves ajándék. Azóta a Milestone család tovább bővült: Kismama kártyákkal, Ikreknek szánt kártyákkal, illetve 2015 augusztusában jelentek meg a totyogóknak szánt kártyák is. Előkészületben vannak még az Activity kártyák, illetve egy esküvői különkiadás.

Forrás: kulily.com
Bár a magyar Facebook oldaluk hagy némi kívánni valót maga után (írtam nekik még 2015 októberében, hogy a Toddler kártyák meg fognak e jelenni magyarul is, amire sikerült 2016 április elején a következő választ adniuk: "Kedves Évi! Egyelőre nincs Magyarországon"). Viszont a honlapjukról remekül lehet tájékozódni illetve az instagram oldaluk is hasznos, és cuki képeket szoktak posztolni.

Forrás: burblebaby.co.uk
Az apropója, ami miatt írok most róluk igen egyszerű. Egyrészt ma 10 hónapos a kisfiam, s most jövök rá, hogy alig maradt már felhasználatlan kártya :) Másrészt pedig időről időre tesznek fel az oldalukra ingyen letölthető kártyákat is, s nincs ez másképp most Anyák Napja alkalmával sem.

Az alábbi linkről tudjátok letölteni, használja mindenki bátran :) Mi biztosan fogjuk :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése