Reszkess Milánó, jövünk! :)

Érdekes dolog ez a gyerekkel külföldre repülővel dolog. Kétféle emberrel találkoztam mióta kiderült, hogy megyünk. Az egyik fele a "hú, de klassz, de jól nyomjátok, én is ilyen szülő akarok lenni", a másik fele a "úúú szegény gyerek, miért kell ilyennek kitenni, miért nem tudtok belföldön elmenni valahova?" Kicsit Sz. is fél a repülőúttól, hiába mondom neki, hogy a gyereknek az a fontos hogy vele legyünk s ha mi jól érezzük magunkat, ő is jól fogja.

Egyébként meg nem gondolom, hogy a mai világban annyira ördögtől való lenne a kisgyerekkel való repülés. Le fogja kötni a sok újdonság s az, hogy egy szintén kisgyerekes párral fogunk utazni szerintem elég nagy segítség. A szállásunk abszolút bababarát, etetőszék, gyerekágy, s eléggé a köpontban is van, szóval nagyon várom. Remélem nem lesz olyan farkasordító hideg mint most s akkor csodás pár napot fogunk tölteni Milánóban. Nincsenek illúzióim, hogy minden nevezetességet meg tudunk nézni, de ha feljutunk a Dómba s mindennap sétálunk nagyokat a belvárosban én már elégedett leszek.

Talán terveznek a többiek egy comói tó látogatást az egyik napra, de ezt úgyis a helyzet hozza majd :) Ránk fér egy kis kikapcsolódás ebben a cudar időben. Mások sítúrára mennek, nekünk maximum Kékes jut majd, mivel a babszi még nem tud boardozni, így nincs értelme többnapos síelésre menni. Úgyhogy mi bevállalunk egy klasszikus "city trip"-et :)

Ti hogy utaztok picikkel?

2 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Leccoba!!!! A Comoi tavat semmiképp se hagyjátok ki, nagyon nagyon nagyon ajánlom Leccot, a felvonót, irány fel a hegy, az alpokat is látni!!!

Nekem Milánó annyira nem jött be, túl nagy, sok ember, a dómnál csilliárdnyi ember... :D de Lecco...mmm. :)
Leccoi kikötőből:
https://www.instagram.com/p/9b_EbgtajA/?taken-by=verusszabo
A hegy tetejéről:
https://www.instagram.com/p/9bxozqtaol/?taken-by=verusszabo

Évi írta...

Amúgy képzeld nekem is azt mondták, hogy a Comói tó nem Comóból igazán gyönyörű, de ez majd nyilván függ az útitársaktól is, meg leginkább a csöppiktől, hogy mennyire bírják majd a kocsiutat.

Megjegyzés küldése