Glamour napok

Lassan tényleg hagyomány lesz, hogy Ancsi barátnőmmel járok el Glamour napokra vásárolni. Rengeteget szoktunk röhögni, s megragadunk minden alkalmat, hogy az évi 2 találkozási alkalmat azért valahogy sűrítsük. Nyilván a szűk keresztmetszet a gyerek születése óta azért én vagyok, hiszen ha el is jutok Pestre, általában célirányosan megyek, hogy minél hamarabb hazaérjek.

A "zsákmány" legjobb része a Pinboard, amit a Butlersben vettem (ami Sz. szerint a haszontalan áruk boltja nőknek :D ) kuponnal együtt 4000 Ft-ért. (nem 9-12 ezerért mint a Classhomeban árulják). Persze vettem pár tányért meg egy alátétet a gyereknek az asztalra, Sz. pedig csak kicsit borult ki :D Szerinte túl sok edényem van, de imádom a szét kerámia cuccokat nem tehetek róla :)
Forrás: saját
Amit viszont lehetett azt azért itthon letudtam: DM, Tesco. DM-ben csak a szükséges kencéket, amiből fogyóban volt itthon azt pótoltam, illetve vettem 1-2 olyan dolgot ami majd kelleni fog a kórházban (azok nincsenek a képen :) )
Forrás: saját
 Amin a legjobban meglepődtem, hogy most inkább magamnak vásároltam, mint a gyereknek. Vettem azért az H&M-ben "egyenszerkót" magunknak a karácsonyi fotózásra (ehhez még azért szerintem rendelek egy I'm soooo pregnant felsőt :)) Plusz próbáltam olyan pulcsikat/felsőket keresni magamra, amik a hasamat takarják, így hogy jön a hűvösebb, mert másfél hónap miatt nem biztos, hogy akarok terheskabátot venni magamnak. Ezek fazonra mind olyan darabok amiket akkor is fogok tudni hordani, ha már nem lesz a pocakban Babóca.
Forrás: saját
Szerettem volna kicsit előre készülni, közelgő szülinapokra, meg kicsit karácsonyra is bevásárolni, de esélyem nem volt :) (meg még egyelőre ötletem sem :))

Ti miket szereztetek be idén? Valaki gondolkodott már annyira előre, hogy karácsonyi ajándékok is felkerültek a Glamour listára?

1 megjegyzés:

waggonerhaddix írta...

Play Spades with friends in your browser for free!
Spades is 바카라사이트 an online card game similar to Spades. This game has been around for quite 토토사이트 some time in the past, though it's a lot different this time around. The most interesting thing

Megjegyzés küldése