Változások

 Írtam egy hete, hogy túltöltött már a hazai kézműves ipar is, s a régebben piacon lévő brandek (de akár az újak is) próbálják a vállalkozásukat formálni, frissen tartani, lépést tartani a trendekkel. Mindhármukról írtam már korábban, nézzük is sorban.

Judit Vígvári Design: Judit egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy vállalkozásának "babás" részét kiszervezi alvállalkozásba, így született meg a Milli & Bro, s egyúttal beköltözik a Pöti Store-ba, ahol március elejétől személyesen is meg lehet vásárolni a ruháit :)

Femini Box: Talán a legnagyobb átalukuláson ők mentek keresztül. Piri kiszállt a vállalkozásból, hogy kislánya mellett teljes erőbedobással koncentrálhasson a ByPippára. Szilvi viszont teljesen új tervekkel s elképzelésekkel vágott neki 2017-nek. Elsőként elkészült a régóta várt weboldal, ami megkönnyíti a rendeléseket, illetve elindított egy Nyitott műhely sorozatot. Az első pont akkor volt, amikor Milánóban voltunk, pedig már azon is nagyon szívesen részt vettem volna. Alapkoncepció, hogy házigazdának meghívnak 1-1 ismertebb bloggert, aki amúgy is médiatámogatójuk, s amolyan workshop jelleggel egy hazai tervezővel közösen - az elsőn ez a Dream Decor, volt a másodikon Soadyart lesz - lehet kicsit kikapcsolódni s csodaszép ékszereket/lakásdekorokat készíteni a saját két kicsi praclinkkal. A második március 11-én lesz, amikor a Pici Piac is, viszont mire észbekaptam már nem tudtam jelentkezni rá :) Illetve ma estig Femini Napokat tartanak, több hazai tervezőnél kedvezményesen lehet vásárolni.

Judyart: Talán a szívemnek legkedvesebb változás. Judymama piacra dobta a saját Amama kollekcióját. S hogy miből áll az együttes? Rendkívül divatos és kényelmes, buggyos fazonú nadrág, szűk szárral mely csizmába is könnyen belehúzható. A nadrág szára szűkített fazonjánál fogva nem csúszik fel, akár hordozáshoz is praktikus viselet! A szett része a kényelmes raglán ujjú pulóver! A felső és az alsórész is különleges körzsebbel van ellátva melybe a gyermek a "kincseit" gyűjtheti! 68-astól 116-os méretig mindenki megtalálja a kedvencét. Ugyanígy az alvózsákok is az újdonság részét képezik, de Beni sajnos nem viseli egy magán :( Volt többszöri próbálkozás, de egyszer sem jött be. Pedig mennyire klassz lenne, nem kéne állandóan azon izgulnom, be van e rendesen takarva, nem fog e megfázni.

Sok sikert a lányoknak, igazán keményen dolgoznak s jó látni az ő sikerüket. Remélem még sokáig :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése