Haszontalan holmik

Hasznos holmik poszt "folytatásaként" álljanak itt azok a haszontalan holmik, amiket hirtelen felindulásból, még tájékozatlan anyukaként megvettem, s ha újrakezdeném, ezekre tuti nem tennék szert.

Babamérleg: Arccal a pozitív legalább fél éves koráig fogom szoptatni a gyerekem életérzéssel hazaérve a kórházból, az első kínos kontroll után gyorsan beruháztam egy babamérlegre. Péntek délután engedtek minket haza, hétfőn reggel kellett a gyereket kontrollra vinni vissza Pestre s az volt a doki első kérdése: na és mennyit hízott? Ööööööö....Gőzöm nincs. Na jó, akkor vetkőztesse le, megmérjük... S persze tudtam, hogy lehet a védőnői szolgálattól bérelni, de 3 hónapnyi intenzív használattal pont visszahozta az árát, mivel kb annyi idős koráig kellett még Benit kontrollra hordani. Utólag már bánom, mert itt áll totálisan kihasználatlanul, egy fél évre már kölcsön is adtuk ismerősöknek, de tuti nem vennék még akkor sem, ha "csak 6ezerért" vettük.
Forrás: aqua.hu

Pelenkázó táska: Ez az a dolog, ami szerintem majdnem minden kismamának van, de az előző posztban említett kombinációval tökéletesen ki lehet váltani. S sokkal praktikusabb, mert ezek zöme csak vállra tehető, s ha már nagyobb a gyerkőc esetleg, akkor inkább nyűg. Főleg mert minél nagyobb egy táska, annál inkább hajlamos az ember telepakolni.
Forrás: H&M

Cumisüveg melegítő:Hát na...Mert gyerekkel mindent el lehet adni :D Elején tápszerkészítés forralt/lehűtött vízből, éjjel frissen készítve, melegítve, hiába üvölt a gyerek, mert már olyan éhes...Manapság babavízből, éjjelre előre megcsinálva neki az esti adagját.
Forrás: gyogyseged.hu


1 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Mérleget mi béreltünk 3 hónapra, pont nemrég vittük vissza, és tök üdítő volt a kauciónak hagyott 5000est visszakapni, mert arról meg is feledkeztünk. :D Pelenkatáska fronton egyetértünk, melegítőt meg bár annó mikor forralgattam még az elején alkalomról alkalomra, elgondolkodtam, de azóta van egy kb 55 másodperces rutin ami idő alatt elkészül a kaja. Babavíz 45 mp mikró, a maradék 10ben belapátolom a tápszert és összerázom. tháádáá. :D

Megjegyzés küldése