Suicide Squad #anyaido

Forrás: SuicideSquad.com
Tartalom: Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg.
A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.
A raboknak szabadságukért cserébe szolgálatot kell vállalniuk. A gonoszok kénytelenek jót cselekedni. Létrejön az Öngyilkos Osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már nagy bajban van. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok... mégis a mi oldalunkon állnak. Remélhetőleg.


Vélemény: Bár eredetileg a Bad Moms-t akartuk megnézni még nem játszák, úgyhogy úgy voltunk tesómmal, jó lesz ez is. Miután kijöttünk nagyon felemás volt a véleményünk. Ő azt mondta egyszer meglehet nézni, én viszont egész jókat szórakoztam rajta. Szerintem kifejezetten jó poénok lettek írva s Will Smith meg Margot Robbie elvitte a show-t mindenki elől. Jared Leto viszont hátborzongató Joker. Az a pasi tuti kattant. Plusz jó pont a filmzene. Film közben azon röhögtünk, hogy a nézősereg felének lövése nincs milyen zene szól -igen annyira régiek, s annyira öregek vagyunk már mi is :) Viszont amit képtelen vagyok megérteni: Cara Delevigne mint "színésznő"...Kb olyan arcai vannak mint Steven Segalnak. Minden érzelemre ugyanaz :D
This entry was posted in

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése