Bobo Choses

Egyszer volt, hol nem volt
Volt egy ruházati márka
Amely beszélte
A gyerekek nyelvét...

Forrás: saját
A Bobo Choses Mataroban, a Földközi tenger mentén, Barcelonától 30 kilométerre található. Két háztömbnyire a strandtól, megszállva egy régi játékgyárat könnyen felismerhető a cég a bejárati ajtóra festett két óriási, színes rombuszról.

Bobo 2008-ban született egy olyan ruhamárka ötleteként, mely el tudja kapni azt a mágikus és szenvedélyes megjelenését illetve nyelvét a gyerekeknek. Az első, 2009-es őszi/téli kollekció Angolja, és Ülő Bikája sikeressé vált mind a média, mind a közvélemény szemében. Azóta a növekedés állandó: a ruhák, melyek helyben készülnek, megtalálhatóak a legrangosabb üzletekben a világ több mint harminc országában.

Forrás: saját
Bobo egy 15 fős csapatból áll, mely azon dolgozik, hogy egy innovatív és szórakoztató világot hozzon létre a gyerekeknek. A kreatív osztály élén Adriana Esprelba áll, aki a Bobo Choses alapítója és vezérigazgatója is egyben. Minden kollekció egyben egy történetet is elmesél, melyet kiadnak gyerekkönyvként, s ez még különlegesebbé és tartalmasabbá teszi a ruhákat.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése