Amazenglish





Nehéz róluk elfogulatlanul írnom :) De csak megalakult a Réka Tours :D Egyre több helyen jelennek meg az Amazenglish-el, s azt kell mondjam meg is érdemlik :) Írt már róluk a Marie Clare, és PandAdrte is.
Forrás: saját

3 évvel ezelőtt mi bejártuk velük Délnyugat-Angliát s ha azt mondom felejthetetlen élménnyé tették, még nem mondtam semmit :) A cider farmmal, a glastonbury abby-s idegenvezetővel, a bringatúrával, s a summer solstice-es Tor látogatással. Már akkor mondtuk Rékának, hogy tanítás helyett ezzel kéne foglalkoznia, s szerencsére összejött nekik. Andrissal közösen csinálják, aki szintén velünk volt akkor.
Forrás: saját

Mivel mi elég renitens csapat voltunk, nálunk kimaradt a nyelvoktatás, de valószínűleg az is jó buli lehet velük :) Réka hihetetlen lendülete hamar átragad ránk is s nem tudod magad máshogy mint jól érezni :)

Forrás: saját
Honlapjukon böngészve két túrájukon is megakadt a szemem. Az egyik egy toszkán körút, a másik pedig az ír. Mindkettőt tervezzük Sz-val már régóta, majd megérkezett Beni így ezeket a tervezeket kicsit arrébb tettük :) Úgyhogy mindenkinek csak szívből tudom őket ajánlani, ha valami másra vágyik, nem a megszokottra. Ne úgy gondoljatok rájuk mint egy utazási irodára, hanem két fiatalra, akik egy olyan start-upot hoztak létre, amely a magyar piacon még nem nagyon van.

Forrás: saját
Sokkal közelebb kerülhetünk általuk az adott ország kultúrájához, amit ha magunk szervezünk vagy utazási iroda által utazunk valószínűleg kimarad az életünkből. Nekem pl. magamtól eszembe nem jutott volna feltekerni Roger Wilkins farmjára :D :D Főleg nem ekkora kerülővel :D

Forrás: saját
S a legszebb, hogy a honlapon a képeket nézegetve fel-felbukkanunk mi is. Szívem szerint az összes Facebook posztjukhoz kommentelnék valamit, de nem akarom széttrollkodni szegénykéim oldalát :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése