Judyart

A márkáról: Judit első kisfia születése óta a Judyart textiltermékeket tervezi és varrja. Tizenkét évvel ezelőtt Judyart néven reklám-, marketing- és nyomdai előkészítéssel foglalkozott, aztán átvett egy garázsboltot, ami Pillangó Bababolt néven futott, és ami két évvel az indulása után webshoppá alakult. Ennek a régi „örökségnek” idén intett búcsút, és az online boltocska Judyarttá változott mind nevében, mind kínálatában. Judit gyarkolatilag akkor tanult meg varrni, mikor Kristóf megszületett, s rájött, hogy nyálkendők terén a hazai kínálat nem valami változatos, így meglátva a piaci rést fejest ugrott egy saját vállalkozásba.

Forrás: saját
Judit kendőivel legelőször a MommyMia boxban találkoztam. Beni még egészen kicsi volt, de mondtam Sz-nak, hogy mennyire jó, hiszen pont akkor akartam neki nyálkendőt venni, mert nagyon megindult a fogzás.

Később ő lett az első instamami ismerősöm - leszámítva azokat a mamikat, akiket régi blogolós korszakomból "ismerek" s már nekik is vannak gyerekeik. Ami a sztoriban vicces, hogy már egy ideje követtük egymást, mikor rájöttem, hogy ő tulajdonképpen Judymama :) A nyálkendői pedig még mindig a legjobbak a piacon, amit az egyedi fazonnak köszönhet. A minták pedig irtó cukik :) Szívem szerint minden szezonban rendelnék a gyereknek 5-6 sálat :D Így is van már amit továbbajándékoztunk, hogy fel tudjam tölteni a készletet :D

S többek közt Judit egyik téli kollekciós darabja is megtalálható abban a Mikulás zsákban amit tervezek a hétvégén beszerezni :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése