Purple Punk

A márkáról: Smaltig Dalma igen népszerű a fiatal lányok, anyukák körében. Szuper outfitjei miatt sokan kedvelik A little chic nevű blogját. Dalma azt meséli, régóta kacsingatott a ruhatervezés felé, de eddig nem mert belevágni. Persze még mindig kicsit félve indul neki a dolgoknak, ezen a hozzáálláson mindenképp szeretne változtatni. Pedig a családja és a barátai rengeteget bíztatták.
Forrás: saját
 Dalma saját maga tervezi a ruhákat, és egy hazai varrodával dolgozik együtt. A csapat szuper, így a munka is gördülékenyen halad. De honnan jött a Purple Punk márkanév? "A nevünk lila punkot jelent, de az igazi jelentése a lányomra vezethető vissza. Szofi nagyon vagány kis csaj és van "pár" tárgy körülötte, ami lila, hát így született meg a márkanév."

Dalmát nagyon inspirálják a norvég tervezők és anyukák, szereti azt a fajta dizájnt, amiben ők élnek, ahogyan öltözködnek, illetve öltöztetik a babájukat. A Purple Punk elsősorban az 1-6 éves korosztályt célozta meg. "A minták mind a saját elképzeléseim. Sok színt használtam: fekete, szürke, fehér, bordó, keki és a púderrózsaszín. Utóbbi azt gondolom elmaradhatatlan a legtöbb kislány ruhatárából."

2015 júliusa óta dolgozik Dalma azon, hogy igényes és jó minőségű gyermekruhákat tervezzen.
Színekben gazdag, de a ma trendi sötétebb anyagok is megtalálhatóak nála! A méretek pedig az 1 évestől a 6 éves korosztályt célozzák meg.
Forrás: saját
 Dalmával kapcsolatosan nekem nagyon jó tapasztalataim vannak. Ismeri a törzsvevőit, közvetlen és kedves, s persze mondhatná mindenki, hogy ez az alap, de itthon azért nagyon nem :) Miután a nyári PiciPiacon annyira fogytak az új kollekció darabjai, hogy ahogy ő fogalmazott: nem volt értelme befotózni, akkor megkeresett privát üzenetben, hogy szeretnék e Beninek, s átküldte mik vannak a méretéből :) Ez szerintem elég jó pont :) De a mostani karácsonyi kollekció egyszerűen mesés lett. A rókás pulcsi a kedvencem, s tuti hogy Pici Piacon is szétnézek nála, hátha elcsábulok egy monokróm nadrágra is :D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése