Beau LOves

Ígértem nektek angol márkákat, így hogy nagyot esett a font, de aztán jött az első szülinap s vitt mindent :) De íme a következő kedvenc: Beau Loves.

A Beau LOves egy londoni székhelyű gyerekruha márka, amely egyedülálló, hordható és mókás ruhákat, kiegészítőket s lakberendezési tárgyakat készít.

Történetük 2010-ben kezdődött, amikor Faye Wilde piacra dobott egy kis kollekciót, melyet a bátor és vidám kisfia, Beau, illetve azok a dolgok inspiráltak, amelyeket ő szeret: az ő személyisége minden kollekció minden egyes darabjára ráteszi a bélyegét. A divat szakmáról tanult, London és Párizs között ingázott, így a gyerekruhák sosem szerepeltek a tervei, de a régi mondás itt is igaznak bizonyult: minden megváltozik, ha gyereked lesz.

Forrás: saját
A gyerekdivat világa legalább annyira mesés, mint amilyen jó. És ahogy Beau növekszik, úgy változik vele együtt minden egyes kollekció témája is.

A Beau LOves arra törekszik, hogy egy a nemek szempontjából semleges (természetesen csak ahol lehetséges), kalandos, szórakoztató, stílusos, de mégis kreatív kollekciót hozzon létre, melyet csupa szeretettel készítenek Angliában és Portugáliában.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése