Szeptemberi programajánlók

Szeptember második hétvégéjén két, szívemnek igen kedves vásár is lesz Budapesten. Ilyenkor nagyon tudom sajnálni, hogy már nem a fővárosban élek :)

Az első szeptember 10-én MiniMall Pop Up Event II., amely ahogyan az első úgy a második is Debreczeni Zita fotóstúdiójában a Studio Z-ben kerül megrendezésre. Ami biztos: megismerkedhetnek az odalátogatók a BabyOn! és a Kriskodesign új importtermékeivel, a Bloomingville-el, illetve a Super Petit-el. Természetesen már az eddigi kínálat mellett. Van egy olyan gyanúm, hogy a Zaries őszi-téli kínálata is ekkor fog debütálni :) Elvileg indiánnyár az esemény témája - ebbe mondjuk elég jól passzol az indánsátor :)

A második szeptember 11-én Central Passage-ban ismét Pici Piac. Szám szerint már a hetedik, ha a bécsi kiruccanást nem számítjuk. Viszont azt még nem lehet tudni kik is lesznek a kiállítók.

Mindenesetre nagyon klassz lenne eljutni legalább az egyikre, de akár mindkettőre is - bár ez nem hiszem, hogy jelen helyzetben kivitelezhető lenne, akkor már javában a költözéssel fogunk foglalkozni, illetve, hogy mit kell még majd csinálni a házon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése