Quinn and Fox

A Quinn and Fox-ot 2013 októberében alapította egy kétgyermekes házaspár, főként azért mert a gyerekek ekcémától szenvedtek s úgy gondolták kell valami alternatív megoldás ruházkodás terén. Mivel gyors megoldásra volt szükségük s szerettek volna olyasmit, ami nem hagy óriási ökolábnyomot, így létrehoztak egy saját márkát. Most, négy gyerekkel a lábuknál, arra törekszenek, hogy évszakról évszakra hozzák a színvonalat.

A Quinn and Fox egy los angelesi cég, minden egyes termékük elejétől a végéig kézzel készül s helyben. Büszkék arra, hogy megtalálták a legpuhább anyagokat és a legjobb festékeket, hogy a legjobbat nyújthassák a gyermekeinknek. Környezetbarát és organikus, ami csak a kezdete annak, amit próbálnak elérni. Minden évszakban egy csapat művész dolgozik azon, hogy amik a képzeletükben léteznek azt végül valóra váltsák.

Forrás: quinnandfox.com
Én végül egy türkizkék pólót rendeltem a kis haspóknak, bár magát a márkát még a monokróm időkből ismertem meg :) A színe csodás, az anyaga nem különben s mosás után is tartja a formáját, ami azért nem minden "kézműves" márkára igaz. Jövő nyárra isteni lesz. Valami elpattanhatott most nálam türkiz téren, mert rendeltem neki egy Bobo Choses türkiz atlétát is :D



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése