Little Factory

Az itthoni minimál stílust követő márkák közül az egyik igazán nagy kedvencünk a Little Factory.

A márkáról: A Little Factory 2015-ben nyitotta meg kapuit. Három jó barátnő alkotják a csapat magját.Minden egyes ruhadarabuk 100% saját kivitelezés. Vagyis az anyagok kiválasztása, beszerzése, a ruhák tervezése mind önerőből történik. Az illusztrációk adják a ruha színfoltját, amik Pajor Hanna kezei alól kerülnek ki . A rajzok teszik még egyedibbé a ruhákat, amik a legtartósabb nyomástechnikával kerülnek rá.
A szabások egyszerűek. Olyan ruhákat készítenek, amiket a szülők szívesen és bátran adnak a babájukra. Fontos szempont, hogy az anyag kényelmes legyen a babának és puha a bőrének.

Magyarországon a saját tervezésű babaruhákból nagyon csekély a választék, amik egyben jó minőségűek, különlegesek és stílusosak. Ezért céljuk, hogy olyan egyedi tervezésű, bababarát ruhadarabokat, kellékeket készítsenek, amik méltón megállják a helyüket a hazai, és akár a nemzetközi piacon is.

Imádom a grafikáikat, épp ezért választottunk már az őszi/téli illetve a tavaszi/nyári kollekciójukból is 1-2 darabot.

(Body)
Forrás: saját
(Pulcsi)
Forrás: saját
 A Play hard pulóver, illetve a mackós body mind-mind istenien állt Benin. S alig várom a nyarat, hogy a Young and Fresh ill. a Tukános pólókat rá tudjam adni. Csak jönne már a jóidő.

Az anyaguk kellően rugalmas ahhoz, hogy könnyen áthúzható legyen a baba fején, akiknél ilyenkor az öltözés még eléggé sarkalatos pont :)
(póló)
Forrás: saját
Amennyiben ti is kedvet kaptatok ehhez a cuki csodákhoz http://www.littlefactorywear.com -on tudtok hozzájutni.
Forrás: Little Factory

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése