Apokalipszis #anyaido

Nővéremmel este moziban jártam, megnézni az X-men: Apokalipszis-t.

Forrás: comicbookresources.com
Tartalom: Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.
Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a '80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.
X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.


Vélemény:  Nekem az új X-men trilógia eddigi részei kifejezetten tetszettek. James McAvoy meg Michael Fassbender között ha lehet ilyet mondani működött a kémia. De ahogy egyik ismerősöm is írta: kicsit uncsi már ugyanarról a témáról a századik bőrt lehúzni. Magneto jó, Magneto mégsem jó, ja de mégis. Most akkor mivan? Plusz nekem több gondom is volt a filmmel. Elvileg ez is egy trilógia zárórész. De most akkor a rettentő gyors csávó elmondja Magnetonak, hogy ő a fia? Most akkor Raven Magneto mellé áll majd? Mert oké, megváltozott a jövő az előző részben...Na, de akkoris. Meg hogy van az, hogy egy több ezeréves főgonoszt majd pont egy kis suhanc tizenéves fog legyőzni, csak azért mert Jean elsikítja magát?? :D Na ne már... :D
This entry was posted in

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése