The wild kids apparel

A The Wild sztorija 2011-ben kezdődött amikor Billy és Adriane első fia, Benjamin megszületett. Ez volt ugyanis az első alkalom, amikor szembesültek azzal, milyen márkák és kiegészítők állnak a babák és a kisgyermekek rendelkezésére. Mivel imádják a skandináv, modern, minimál stílust, elég nehéz volt az új kis jövevénynek ruhákat találniuk. Ahogy körbejárták a gyermekruha boltokat egyértelművé vált, hogy mind tele van túlzsúfolt, licenszelt ruhával. Pedig ők valami mást kerestek.
Pár évvel később megszületett második fiuk, Sawyer s elhatározták, hogy alkotnak akkor valamit saját maguk. Valamit, ami kicsit cool-abb. Valamit, ami a gyerekeik is imádnának.

Festői tapasztalatait felhasználva, Adriane megalkotott egy sor modern, mókás karaktert, akik egyszerűek ám kontrasztosak, de pont ezért szerethetőek a kicsik számára. Ben és Sawyer kezdettől fogva szerették őket s minél több apróságnak mutatták meg a figurákat, annál inkább úgy gondolták érdemes belevágni a projektbe.

Minden egyes illusztrációt kézzel nyomtatnak  elképsztően puha, 100% pamut anyagokra, s csak vízbázisú környezetbarát tintával. A termékeik csak és kizárólag megrendeléskor készülnek, s mivel minden darab kézzel készült, ezért egyediek, ami az igazi szépségét adja a szitanyomással készült áruknak. Minden egyes lépést a saját házukban végeznek a dizájntól a nyomtatáson át a szállításig.

Karácsony környékén Instagramon akadtam a márkára, amikor még javában tartott nálam a monokróm láz. (Mondjuk rengeteg új s egyedi márkára bukkantam ott, de az majd egy másik poszt lesz :))  Valóban érződik, hogy kis családi vállalkozásról van szó, hiszen a rendelés leadása után kb 4 héttel kaptam meg az e-mailt, hogy feladták postán a ruháinkat. Két irtó cuki bodyt rendeltem Beninek nyárra, a - szerintem - két legcukibb állatkával.

(Bodyk)

Forrás: saját

Forrás: saját
S igen, nem véletlen, hogy most hoztam ennek a márkának a bemutatását, mert hasonló a stílus, mint a Little Factorynál, bár az is igaz, hogy ők az új s régi kollekciókba egyaránt vittek színeket, míg a The Wild kapcsán inkább a karakterek dominálnak. A ruhák anyagukat tekintve valóban teljesen pamut, finom anyagok. Biztos, hogy figyelemmel fogom követni őket továbbra is Instagramon. Kíváncsi vagyok megmarad-e továbbra is családi vállalkozásnak, vagy esetleg bővülni tudnak majd.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése