Hello nyár

Mivel holnap már hivatalosan is nyár van (s az elmúlt napok időjárását figyelembe véve már napok óta), így különös gondot kell fordítanunk a kicsik bőrének ápolására.

A picikre hatványozottan igaz, hogy délelőtt 11 és délután 4 között ne vigyük őket a tűző napra, azonban árnyékban, víz mellett ők is inkább elviselik a fülledt nyári napokat. Lehet egy felfújható medence a loggián vagy a közeli tó/folyópart.

Bár a D-vitamin nagyon fontos, s ennek legnagyobb részét nyáron a napon tudjuk beszerezni, érdemes vigyázni, mert néhol többet árthatunk, mint használunk, leégés vagy napszúrás formájában.

Ilyenkor a legjobb egy könnyű kis póló/rövidnadrág, túl melegben egy pelenka rájuk, mivel még a babakocsiban is könnyen beizzadnak s ha megfújja őket a szél könnyen megfázhatnak.

Én még a Glamour-napokon vettem Beninek egy Babé fényvédő spray-t. Bár nem olcsó, viszont mivel a Babé koszmó elleni samponja kifejezetten bevált, így nem gondolom, hogy ezen kellene spórolnunk.

Rendkívül erős, széles pektrumú védelemmel rendelkezik UVA és UVB sugárzás ellen. Organikus, kémiai és biológiai szűrőket tartalmazó naptej, melyet könnyű felvinni és tökéletesen felszívódik.
Vízálló, s spray formájának köszönhetően könnyebben felvihető.


Forrás: egeszsegbolt.hu
Sose felejtsük el bekenni a kicsiket, a fejükre pedig kis vékony sapkát tenni, vannak külön ezen célokra napkalapok.

Éljen a nyááááár!! :)

Ti mivel véditek a picik bőrét? Mi vált be legjobban?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése