Játszósarok - tervezgetés

Már írtam korábban, hogy nemsokára költözünk, ezért most a gyerek mellett ez tölti ki a napjaim nagy részét. Tervezgetés, bútorok keresgetése, gyerekszoba megálmodása.

Inspirálódni most is pinterestről kezdtem:
Forrás: Pinterest
Mivel Oyoy-hoz hasonló szőnyeget lehetett kapni az H&M Home-on, még karácsonyra kapott egyet Beni a déditől. S már olyan jól kitaláltam, hogy mivel a ház emeletén lesznek a szobáink, így a nappaliban kialakítok neki majd egy játszósarkot.

Valami ilyesmit:
Forrás: Pinterest
Ott lesz neki hozzá az H&M-es szőnyeg, illetve a 4 rekeszes kisszekrénye, amiben ott lesznek a tárolók a játékaival. Az egyik falra megy majd a matató táblája, hogyha valamelyik papa tényleg csinál neki, illetve akarok még keresni valahol kréta táblát, mert az apja nem hagyja, hogy táblafestékkel megfessem valamelyik falat :)

És a lényeg: szeretnék neki egy csodaszép indiánsátrat a Baby On!-tól.
Forrás: Baby On!
 Eleve imádom ezt a hazai márkát, mert végre valaki, aki meglátta a jót az egyszerű, letisztult gyerekszobában s meglátta a piaci rést is, hiszen itthon, rajta kívül nem nagyon foglalkoznak még skandináv stílusú gyerekszoba lakberendezéssel. A cég Baby on Cloud néven indult s csak falmatricák, golyófüzérek, illetve papírzsákok szerepeltek a kínálatban, mára azonban jelentősen megváltozott. A név is átalakult picit, és a termékeknek is már sokkal szélesebb palettáját találjuk meg. Babzsákok, indiánsátrak, sátorpolcok, s május eleje óta a Little Lovely Company Lightboxait is meg lehet vásárolni Erikától.
Forrás: Baby On!

Azt hiszem egyre többször fog majd előjönni az új gyerekszoba tervezés. S az azzal kapcsolatos hazai esetleg külföldi márkák.


This entry was posted in

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése