#hurranyaralunk

Holnap indulunk "nyaralni". azért az idézőjel, mert csütörtökön már jövünk is haza. Igazából ez csak a megnézzük milyen a babával máshol aludni s megpróbálunk kicsit családként funkcionálva aktívan kikapcsolódni.

Nem tudom az időjárás mennyire lesz kegyes hozzánk. Túl sok mindent nem is tervezek pont ezért.  Mint már korábban írtam Csákberénybe megyünk, kivettük a Kis Alma házat :) Elnézve az időjárást viszont szerintem holnap fogunk Bokodra menni, még mielőtt elfoglalnánk a szállást, hazafelé pedig beiktatjuk a Velencei tavat majd.
Forrás: Időkép, Köpönyeg, MET
 Íme az első nyaralásra készülő tanácstalan anyuka pakolás közben:
Forrás: saját
Van itt minden, mi szem szájnak ingere: ruha arra az esetre, ha hideg van, ha meleg van. Napvédő, cipők, sapka, gyógyszerek, kaja, törülköző, pelenkázáshoz szükséges kellékek, s még így is annyira parázok, hogy valamit itthon hagyok :) NA de nemsokára hazaér Sz. a céges vacsiról s átbeszéljük, hogy kellhet e még valami. Nagyon gyász, hogy a gyerek cuccai kb kétszer annyi helyet tesznek ki, mint a mi cuccaink :)

S egy kis ízelítő:

Forrás: Catherine's Vineyard Cottages

Forrás: Kardos Ildikó Photography

S ami a legjobb, hogy a levendulák, ami a kis házikónkat körülveszi lassan de biztosan virágzik, lehet majd nagyon jó képeket csinálni, s remélem Sz. is kicsit ki tud kapcsolódni végre meg fel tud töltődni picit. Kíváncsian várom hogy a pöttöm hogy fog majd aludni idegen helyen, de remélem nem lesz semmi gáz.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése