MiniMall Pop Up Event - beszámoló

Akkor egy pár szóban az eseményről. 10-15 óráig voltak a lányok a Studio Z-ben, de a nagy érdeklődésre való tekintettel, hosszabbítottak 16 óráig. Mi még viszonylag hamar érkeztünk Sz-val, kicsivel 10 után, mert elég sűrű volt így is a szombat :) A lányok nagyon ügyesen rendezték be a stúdiót, s sajnos csak egy villámlátogatásra futotta, mert apa kötélből való idegeit sem illik cincálni :)

Volt egy kis étel/ital pult felállítva, ahol a szponzorok (Chez Dodo Macaron Manufaktúra, Wonder Juice) finomságaiból lehetett csemegézni. Apa+babasarok is volt külön felállítva, illetve egy cuki csákókkal díszített "instafal", ahol nyilván nekem is muszáj volt képet csináltatnom, bár az azért látszik, hogy Sz. kénytelen kelletlen csinálta őket :) Olyanok is lettek :) De azért 1-2 használható akadt köztük :)

Forrás: saját
 Eredetileg a sátorért mentünk, amit Beni kap a szülinapjára, de ha már ott voltam, nem hagyhattam ott az új Zaries kollekció pár darabját sem. Hiszen Dóri mutatott már egy kis sneak peak-et belőle, de élőben sokkal szebbek :) S Beni irtó vagány lesz benne :) BabyOn standról pedig csatlakozott még a kis családunkhoz egy "pelusos Batman", ahogy Zsombi mondta, illetve a Light Box-omhoz szimbólumkészlet.

Mivel kellően gyorsak voltunk kaptunk ajándékcsomagot is, aminek ehető tartalma már el is fogyott :)

Nagyon hangulatos kis vásár volt, jó volt a lányokkal élőben is találkozni, váltani pár szót, aranyosak voltak nagyon. Ilyenkor sajnálom, hogy nem Pesten v. környékén élünk, könnyen kimarad az ember a jóból, nehezebb összelogisztikázni, stbstb.
Forrás: saját
Utána még útba ejtettük az IKEÁ-t, mert kell szőnyeg az új házba s ha már ott jártunk nem maradhatott ki Beni sem a jóból, vettem neki paplant/párnát s cuki ágyneműhuzatot. Valahogy így néz ki a komplett szett, bár még egy ideig nagy lesz neki :)
Forrás: IKEA honlap

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése