Outfit Apák Napjára #benigardrobja

Forrás: saját
Póló: Pepco
Bor: Benedek Pincészet
Kártya: Milestone Cards

Szóval úgy döntöttünk, hogy megünnepeljük mégiscsak az apanapot. Nem készültünk nagy dologgal, de úgy gondolom, hogy az apák is megérdemlik, hogy ünnepeljük őket. Hiszen egy igazán jó család nem csak anyából áll. Legalább olyan fontos apa is. Egyre többet is cikkeznek apukákról is, hiszen ők a család csendes hősei :) Mindig mindenki azzal van elfoglalva, hogy anyuka tud e szoptatni, hogyan neveli a gyereket, miket ehet/nem ehet már a gyereke, közben pedig el is feledkeznek apáról.

Aki azért gürizik egész nap, néha még este is, hogy a kiscsaládnak mindene meglegyen. Őket senki nem kérdezi meg, hogy jó e ez így nekik. Hiszen ők is szívesen lennének egész nap a gyerekkel, nem akarnak lemaradni az ELSŐKről. Szerencsére a mai technika már sok mindent lehetővé tesz, de azért ezek mégis anyai kiváltságok maradnak. S tudom, hogy más országban máshogy van, de én most Magyarországról beszélek :)

Úgyhogy ha már eldöntöttem, hogy ezentúl tartsuk ezt, el is szaladtam megcuppantani édesapámat is meg vinni neki pár üveg Heinekent az esti meccshez :D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése