Mini Rodini

Aki ismer tudja, hogy imádom a skandináv minimalizmust, Beni szobáját is ennek szemléletében rendeztük be s a következő szobája is ha lehet még inkább ezt az irányt fogja követni.

Épp ezért imádom annyira a Mini Rodini márkát is, ami talán kicsit ki is lóg a skandináv monokróm életérzésből. Játékos, vagány, s minden szem egyből a ruhára szegeződik annyira jópofa.

Egy kis bemutatkozó:

Forrás: saját (jobb felső sarokban fánis póló)
Mini Rodinit Cassandra Rhodin alapította 2006-ban, aki már akkor elismert illusztrátorként dolgozott. Mivel felmenői közt rengeteg híres artistát megtalálunk, nem is csoda, hogy a cirkusz világa nagy hatással van a kollekciók ízlésvilágára. A Mini Rodini gyakorlatilag a kezdetek óta egy siker sztori. Amikor 2006-ben Stockholm pár üzletében megjelent az első kollekció szinte azonnal is fogyott. Minden nagyon gyorsan történt s amivel indult az pedig Cassandra stockholmi apartmanjában felhalmozott rengeteg doboznyi ruha, így egy saroknyira onnan hamar vált egy független bolttá. A Mini Rodini hamar a svéd és a nemzetközi sajtó kedvencévé vált, köszönhetően a gyerek ruhák egyedüli értelmezésének. A kiváló minőségnek és az érdekes design kombinációjával a Mini Rodini olyan ruhákat teremt, melyeket a gyerekek szívesen hordanak, a szülők pedig szívesen adnak a gyerekre.

Ma a Mini Rodini Skandinávia egyik leggyorsabban növekedő gyermekruházati márkája. Értékesítenek a legrangosabb áruházláncoknak és független üzleteknek is szerte a világon, pl. Harvey Nichols Kuvaitban, Selfridges Londonban, Barneys New Yorkban. Mostanra a Mini Rodini közel 500 shopban képviselteti magát a világon, amellett, hogy van 3 saját boltjuk Stockholmban, 1 Göteborgban, 1 Malmöben, s van egy online shopjuk is, ahonnan világszerte szállítanak.

Forrás: saját (croco map leggings)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése