Silly Billies

Következő beszerzés a PiciPiac helyett, két Silly Billies body. Annyira kis vidám figuráik vannak, alig várom, hogy Benire adhassam őket.

 Jól fognak jönni a következő BabyOutfitGrid fotózásnál :) Egy dolog viszont kifejezetten zavar, hogy ezek a cuki figurák egy sima Tescos bodyra vannak nyomtatva. Ezekkel pedig sajnos az a baj hogy 2-3 mosást követően kinyúlik, kibolyhosodik.


Forrás: Silly Billies
Forrás: Silly Billies
A Silly Billies termékeket a játékosság, a humor és a különböző egyéniségek alkotják.
A színes állatkák karikatúra rajzokból születtek meg egy magyar tervező lány által. Minden karakterben egy igazi egyéniség rejlik, humorral és vagánysággal vegyítve. A márka kulcsfigurái a flamingó, a kroki, a polip, a bálna és a szürke bálna. Karakteres, vidám állatok a világ különböző tájairól, széles mosollyal az arcukon. A márka nem arra törekszik, hogy a legtökéletesebb és legcukibb állatkákat keltse életre, helyette inkább a valódiságot, és a menőséget részesíti előnyben. Mind ehhez még hozzáadódik a vidámság és a szeretet amivel készülnek, és ez mindegy egyes terméken érződik is!

Silly Bilies termékek:
- a bolondos állatfiguráival díszített puha, kényelmes bodyk;
- az ajkai plüss gyár áltat gyártott minőségi flamingó plüss flamingó.

A babaruhák kapható rövid és hosszú ujjú verzióban, alul fém patenttal. A minta mosásnál nem fakul, nem törik, speciális technikával készül.
Egység csomagban is kaphatók, ugyanabban a méretben 3 különböző mintával!

Választható minták: flamingo, krokodil, kék bálna, polip, szürke bálna

o Anyaga:100% tiszta, természetes pamut
o Tisztítása: mosógépben 40 fokon mosható, vasalható.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése