Rendes Fickók #anyaido #apaido

Mivel Beni már nagy, így egyre többször lehet őt a nagyszülőkre bízni anélkül, hogy nagyobb hiszti törne ki a kelleténél. Megszokta egészen kis korától kezdve, hogy 1-2-3 órát vigyáznak rá, addig anya és apa elmegy ügyet intézni, bevásárolni, stb.

Tegnap este így tudtunk kicsit elmenni kikapcsolódni s megnézni az előzetese alapján nagyon viccesnek tűnő Rendes fickókat.

Forrás: wikipedia
Tartalom: Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Jackson Healy - Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Holland March - Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java...

Vélemény: Azt kapjuk, amit a bemutató alapján vártunk. Kicsit Kiss-Kiss-Bang-Bang utánérzés s nem annyira vicces, de ennek ellenére tele van poénokkal s Crowe-Gosling párosa is működik. Gosling lányát alakító kiscsaj pedig halálosan cuki. Sz. a film közepén picit bealudt, de ahogy felpörgött megint a cselekmény, már újra ébren volt :D Én nagyon jó szájízzel jöttem ki a moziból, csak ajánlani tudom mindenkinek. S végre vmi, amit nem 3D-ben kellett nézni :) Külön pluszpont :)
This entry was posted in

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése