Zaries

Imádom Dóri ruháit. Az első "no sleep tonight" pólóját Beninek még decemberben rendeltem Karácsonyra. Az első kollekció még a monokróm jegyében született s nézegetve Instagramon Dóri kisfiát, Zalánt hamar feltűnt, hogy hasonló márkákat részesítünk előnyben, ha gyerekruhákáról van szó. S azért, mert egy gyerkőc ízlésesen van felöltöztetve még nem feltétlenül "minifelnőtt".

Karácsonykor Beni természetesen ebben a pólóban feszített, még akkor is ha rá nem feltétlenül jellemző az éjjeli nem alvás. Az más kérdés, hogy még ébred enni, de majd leszokik arról is :)

Forrás: saját
Aztán a Minimall Pop Up Eventen, bemutatkozott az új kollekció, amiből sneak peak-et már láthattunk 1 nappal előtte s már akkor tudtam: nekem az a triangle szett KELL :) Úgyhogy nem nagyon haboztam sokat :) Jó volt személyesen találkozni Dórival, s megismerni az arcot is a márka mögött :)

Na de kicsit a márkáról:

A Zaries márka Zarándy Dóra lánykori nevén Debreczeni Dóra nevéhez fűződik, aki 2016-ban hozta létre a mesés gyerekruha brandet. Dóra életében mindig is központi szerepet játszott a divat, hiszen korábban modellként tevékenykedett, és egy magyar ruhamárka tervezésében is helytállt. A gyerekholmik iránti elköteleződése kisfia Zalán születésével alakult ki. Egy nagyszerű nő, aki mert nagyot álmodni, és létrehozni egy olyan gyerekkollekciót, amit nem csak saját kisfiának, hanem más csöppségeknek is nyugodt szívvel ajánlhat.

Forrás: Zaries.eu
A Zaries gyermekruhákat minden anyuka és kisgyermek imádja. Dóra a kisfia öltöztetése során jött rá arra, hogy bizony vannak hiányosságok a gyerekruha piacon. A saját és a mások által jelzett tapasztalatok alapján tervezte meg a különböző fazonokat, szem előtt tartva a minőséget , a kényelmet, a praktikusságot, az egyszerűséget és természetesen a különlegességet ami a mai modern gyermekek számára fontos. Éppen ezért a Zaries pólók hátsó oldala hosszabb, hogy még véletlenül se fázzon meg a picik dereka. A nadrágok puha gumival ellátott derékrésze pedig megfelelő kényelmet biztosít minden gyermeknek. A kínálatban egészen 3 hónapos kortól 5 éves korig találhatnak az anyukák a mindennapi öltözködéshez kulcsfontosságú ruhadarabokat.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése